РАЗЛИЧНАТА ОПАШКА ЗА КОСА

Опашката е много елегантна и лесна прическа, но дамите със стил се стремят към разнообразие. Разнообразието е в това да покажем така красивата и класическа опашка в нова светлина. Опашката е наистина популярна прическа за сезона, но да не забравяме, добрата стара плитка, която пак изкача на мода през този прекрасен сезон, сезонът на прибраните стилно в опашка коси, спасяващи ни от горещините. Време е да разчупим еднообразието!
ОПАШКА ЗА КОСА ЗА 50ЛВ! 60 СМ ДЪЛЖИНА , 175 ГРАМА ! ОБАДЕТЕ СЕ НА 0876 077 074 ВЕДНАГА И ПОРЪЧАЙТЕ!
20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Опашката, сплетена на плитка, от клипа на JLO - Into you

Опашката, сплетена на плитка, от клипа на JLO - Into you

Преди известно време на поредното холивудско събитие Дженифър Лопез отново блесна с уникална по рода си прическа, която е комбинация от опашка и плитка в едно. Наистина добра идея как да разнообразим вече омръзналата ни опашка. Тази прическа е елементарна, просто трябва да хванете косата си в обикновенна конска опашка и да започнете да плетете обикновенна плитка, ако можете да сплетете опашката в друг вид плитка още по- добре, освен това няма да са Ви нужни уреди, които да увреждат косата. Сплетете опашката до където сами прецените и поставете ластиче. Идеята на тази прическа е да сплетете опашката само в основата ѝ, а останалата част от опашката да оставите да пада свободно надолу. Идеята е наистина свежа и рядкосрещана. Друг подобен вариант е да сплетете цялата опашка на плитка и да нанесете някакъв стилизиращ продукт, след което да оставите в такъв вид плитката за около час.След това разплетете плитката до където пожелаете и завържете с ластиче, можете пак да поставите стилизант, за да фиксирате образувалите се вълни на остатъка от Вашата опашка. Стилно,нали?
Сплетена настрани опашка

Сплетена настрани опашка


Друг добър вариант е плитка в стил “Лара Крофт”. Приберете косата си отново в опашка, като сами прецените на каква височина ще я оставите, след което сплетете опашката и я пуснете да пада странично през рамото Ви. Тази причеста е подходяща дори, когато косата Ви е замърсена или нямате време да се погрижите за нея. Наистина съществуват много и разнообразни начини чрез които да разчупим опашката, само се нуждаем от малко въображение и усет за красивото. Можем да сътворяваме различни видове плитки, които да придават нова светлина на опашката ни, можем да топираме корените си и тогава да сплетем опашката в плитка, можем да хванем косата в странична опашка и тогава да сплетем плитка. Една добра идея е също замотаната в небрежен кок, опашка или плитка. С помощта на нашите идеи и съвети можете да си донесете една нова визия и всеки ден да сте различни с нов облик и имидж. Една уважаваща се жена не трябва да се оставя на случайността и да изглежда не поддържана, и с лоша прическа. Ние Ви помагаме в избора си на прическа, като Вие сами можете да откриете своето аз във всяко едно нашите предложения. Възползвайте се, грабете идеи от всичко и всички, това е пътят към красотата. Красивата жена не е само грим, дрехи и прическа, а излъчване и чар. Усмихвайте се!

Leave a Reply