ОПАШКА ЗА КОСА! ТОТАЛЕН ХИТ!

Опашката стои добре на всяка жена, без да имат значение формата на лицето или цветът на очите. Вижте нашата опашка за коса! С помощта на опашките за коса било то изкуствен или естествен косъм, можете да се сдобиете с опашка като на истинска звезда. Нашето предложение e гъстa опашка за коса с много високо качество. Синтетиката, от която е направена, е висококачествен фибър, което придава на опашката наистина естествен вид. Плътна и дълга!
ОПАШКА ЗА КОСА ЗА 50ЛВ! 60 СМ ДЪЛЖИНА , 175 ГРАМА ! ОБАДЕТЕ СЕ НА 0876 077 074 ВЕДНАГА И ПОРЪЧАЙТЕ!
20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Опашка, сплетена на плитка

Опашка, сплетена на плитка

Нашите опашки са дълги 60 сантиметра , което е идеалната дължина за подобен аксесоар и тежат 180 грама всяка, като гарантираме, че опашките са наистина плътни. Ако някой се опитва да Ви  ” цака с топла бира”  сред лято  и се опита да Ви продаде опашка, която е проскубана и тънка,  точно в разгара на летните месеци и на безкрайните плажни партита, се обърнете към нас. Нашите опашки гарантират едно незабравимо лято през,  което ще сте атрактивни, както на плажа така и в офиса. Ако имате опасения, че синтетиката не издържа на термообработка– се лъжете. Нашите опашки издържат до 180 градуса и се къдрят и изправят с лекота. Прикрепянето на опашката към Вашата коса става с клипове и е като детска игра, това Ви позволява да слагате и сваляте опашката , когато пожелаете. А сигурно си задавате въпроса– Дали ще си личи моята коса? Отговарът е НЕ , няма да си личи. На самата опашка, както Вие сами ще видите има пригодено специално джобче, което обгръща Вашата коса, която предварително сте навили на малко кокче. Вече поставена и завързана прилежно, опашката е толкова естествена и изящна. За завършек на   очарователната си визия можете да издърпате тънък кичур, който да увиете около основата на опашката и воаля, в огледалото вече е друг човек, очарователен и с Опашка.
Опашката

Опашката


Цветовете, които предлагаме са пет: черен, тъмно кестеняв, кестеняв, цвят “лешник” и светло русо. Цветовете са изложени и Вие сами можете да прецените дали този цвят ще подхожда на Вашия.
Цената на нашите опашки е много атрактивна и примамлива, възползвайте се.  Може би си казвате, че не бихте дали пари за нещо изкуствено и синтетично, но се замислете синтетично, но с високо качество, поддава се на термообработка, изглежда много естествено, евтино и дъждът и влагата навън не развалят видът му. Май си струва! Залагайки на синтетиката, която е наистина практична в някои случй, запазвате прическата си в идеален вид при дъжд, сняг, влага и пек, а всички знаем какво се случва с косата ни, когато отидем на море. Косата става непокорна, не иска да се изправи, къдриците се развалят в този случай влиза в употреба опашката от изкуствен косъм, която запазва своята форма без значение дали сте на море, планина или у дома. Не се чудете мили дами, а се обадете и спечелете, своята нова визия! От екипа на ОПАШКА.COM Ви  желаем много слънце, плаж, море и незабравими мигове с нашите продукти!

Leave a Reply