ОПАШКА 50 НА 50 – СМЕСЕНА ОПАШКА

Ако искате да се сдобиете със стилна и елегантна прическа, без да губите излишно време, тогава Ви препоръчваме опашката като аксесоар, но не каква да е опашка, а смесената опашка за коса! Смесената опашка за коса представлява 50% изкуствена и 50% естествена коса. Дължината на смесената опашка е 60 см, теглото е 110 гр, като се предлага в 6 различни цвята – светло рус, тъмно рус, светло кестеняв, кестеняв, тъмно кестеняв и черен.
ЦЕНАТА Е 120 ЛВ !!!
Голямо предимство на смесената опашка за коса е, че подобно на естествената опашка за коса може да се изправя с преса, къдри с маша, суши със сешоар, единствено не може да се боядисва, но за сметка на това е на достъпна и примамлива цена. При влажни атмосферни условия смесената опашка леко се начупва, но това кара опашката да изглежда като съвсем истинска и придава на притежателката си по-закачлив и по-небрежен стил.
Смесената опашка за коса е едно добро решение, което можем да кажем, че е перфектната комбинация между високо качество и достъпна цена! Затова, мили дами, насладете се на страхотния аксесоар и си придайте блясъка и очарованието, които заслужавате!

ОПАШКА ЗА КОСА ОТ 50% ЕСТЕСТВЕНА КОСА И 50% ИЗКУСТВЕНА КОСА

ОПАШКА ЗА КОСА ОТ 50% ЕСТЕСТВЕНА КОСА И 50% ИЗКУСТВЕНА КОСА

Leave a Reply