ЗАЩО ОПАШКА?

А защо опашка? Защо опашката бе сред топ прическите на дефилетата през изминалата есен? И защо опашката продължава да царува и през следващите сезони?
Първосигнално бихме казали, защото опашката е една много проста за оформяне прическа, но същевременно опашката може да ни придаде много изкисквана и шик визия. Но опашката е много повече.

Опашката

Опашката


Опашката е една от най-универсалните прически. Опашка можем да предпочетем както за ден в офиса или за трениворка във фитнеса, така опашката може да бъде и най-перфектният избор за официален и важен повод.
Както се убедихме през изминалите месеци опашката като прическа и опашката за коса като аксесоар бяха на върха на модните тенденции. Опашката бе сред най-препочитаните прически за дефилетата на много от дизайнерите във Висшата мода. Започвайки от Емануело Унгаро и минавайки през Ралф Лорен, модните течения в дрехите бяха коренно различни, но що се отнасяше до прическите всички бяха се доверили на опашката.
И защо не? Време е да изберете лесната и удобна прическа – опашката. Без повече нужда от скъпи фризьори и загубено време по салони, изберете опашката! И с малко помощ от нашата опашка за коса било то от естествена или изкуствена коса можете да имате винаги дълга, гъста и красива опашка за коса!

Leave a Reply