ОПАШКАТА ЗА КОСА

Опашката за коса просто обра всички погледи през изминалата 2011 година. Опашката като прическа и особено опашката за коса като аксесоар бяха забелязвани на всяко едно звездно събитие в Холивуд и на българската сцена. Просто нямаше момент, в който красотата на опашката за коса да остане извън обективите на всички фотографи.
Дали ще погледнем отвъд океана където звезди Блейк Лавли, Фърги, Сиара изключително често се доверявата на опашката за своя прическа или ще насочим погледите към българските известни личности, който се доверяваха на дългата и гъста опашка за коса за своите сценични изяви, неоспорим бе фактът, че опашката властваше навсякъде през 2011.

Опашката на Блейк Лавли

Опашката на Блейк Лавли

ОПАШКА ЗА КОСА ЗА 50ЛВ! 60 СМ ДЪЛЖИНА , 175 ГРАМА ! ОБАДЕТЕ СЕ НА 0876 077 074 ВЕДНАГА И ПОРЪЧАЙТЕ!
20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!
И защо именно опашката бе поставена на пиадестал? И дали опашка за коса ще продължи да властва и през 2012?
Определено можем да Ви изтъкнем много причини, защо опашката и опашката за коса бяха толкова предпочитани и желани от много дами. Вдигай високо косата си и оформяйки я в опашка се откриват едни от най-красивите женски част на тялото – шията, врата и раменете. Обикновено опашката се съчетава с рокля/блуза с голи рамене или с гол гръб. Когато дамата е с голи рамене и опашка излъчването й е наистина много женствено, шик и изискано, а когато говорим за опашка и гол гръб със сигурност можете да останете без дъх.
Опровергавайки твърдението, че опашката е прическа за спорт, опашката напълна завлядя модните подуими за дефилетата есен/зима 2011/2012. Едни от топ коафьорите в света избраха опашката за представянето на модните си линии за сезона, затвърждавайки къде е мястото на опашката и през следващата година – НА ВЪРХА!
Според нас специално опашката наистина е много красива и практична прическа, а опашката за коса е аксесоар, който Ви спестява много усилия, неври и време за оформяне на собствената Ви коса и Ви предоставя възможността да се сдобиете с точно желаната от всички дори и от Вас опашка – дълга и гъста!
Възползвайте се от предиствата на опашката за коса и бъдете модерни!

Leave a Reply