ОПАШКАТА НА АДРИАНА ЛИМА

Сигурно доста дами от Вас си мечтаят за перфектните тела и блестящите дълги коси на фотомоделките. Но моделите полагат безброй грижи за цялостната си визия, за да изглеждат зашеметяващо не само на модния подиум, но и в ежедневието, докато се разхождат в парка например. Хубавото лице е ключово за тази професия, но гъстата, обемна и дълга коса е тайното оръжие на манекенките, за да са толкова желани и харесвани.

Но не всяка дама има перфектната коса – дълга, гъста, обемна, гладка. За тези представителки от нежния пол, които нямат “съкровището”, което искат, могат лесно да се сдобият с невероятния аксесоар – опашка за коса и да си върнат самочувствието безпроблемно, като се почувстват по-женствени и по-секси като Адриана Лима!

Невероятната опашка на Адриана Лима

Невероятната опашка на Адриана Лима

Не случайно тя е зашеметяващ супермодел, известна най-вече като един от ангелите на Victoria’s Secret. Затова бихме искали да обърнем специално внимание на начина, по който изглежда и да й кажем едно голямо “БРАВО!”. Винаги актуална, винаги модерна, винаги уникална – това е Адриана Лима! Супермоделката е в крак с модните тенденции, както при облеклото, така и в прическите. Опашката за коса, която си е поставила Адриана е тотален хит и през този сезон. Косата на моделката е дълга, гъста и обемна – какво може да желае повече! Затова, мили дами, ако искате и Вие да сте като Лима – модерна, секси и неустоима, може да изпробвате опашките за коса, за да видите колко гореща визия може да придобиете само за няколко минутки, а резултатите ще са смайващи!

Leave a Reply