ФРАПИРАЩИ ПРИМЕРИ ЗА ОПАШКА ЗА КОСА

Модните тенденции в прическите и през тази година ще се запазят. Най-модерни и най-предпочитани ще бъдат дългите и високо вързани опашки. Разбира се, ако съдбата не е била благосклонна с Вас, винаги може да се сдобиете с невероятния аксесоар – опашка за коса, като по този начин ще достигнете желаната дължина, гъстота и обем на вашето “съкровище”.

Досега, повечето статии за опашките, на които най-вероятно сте попадали, са примери, как ще можете да се сдобиете с опашка за коса и как най-много ще Ви отива! Но не е лошо да погледнем и от другата страна на нещата – какво и как НЕ бива да ходим по улиците, за да знаем по какъв начин на избегнем подигравките, когато решим да експериментираме, за да сме различни!

Кейти Пери с ужасяваща опашка за коса

Кейти Пери с ужасяваща опашка за коса

Известната певица Кейти Пери чудесно се е справила с това, което в никакъв случай не Ви го препоръчваме. Визията, която певицата е постигнала, може да е подходяща в шоубизнеса, но не и ежедневието на обикновения човек. Когато слагате опашка за коса и прическата Ви изглежда зашеметяваща, то не е нужно да убивате цялата красота и да разваляте всичко, като боядисвате косата си в ярко-синьо с лилави кичури. А що за безвкусица е да комбинирате това “бедствено положение”, наречено коса, с електриково-зелени дрехи? Просто кошмарно!

Ако обичате да експериментирате, то не развихряйте чак толкова въображението си! По-добре първо попитайте някой близък или приятел, да даде мнение за начина, по който изглеждате, а чак след това гордо излезте и се покажете пред света! Защото едва ли искате да грабнете приза “червена малинка”!

Leave a Reply