МЕГАН ФОКС С НЕВЕРОЯТНА ОПАШКА

Ако има някоя актриса, на която трябва да подражаваме, това е Холивудската звезда Меган Фокс! Тя кара мъжките сърца да бият с ускорен пулс, а жените – да й завиждат. Как го прави ли? Тя е женствена, елегантна, винаги добре облечена и с невероятна прическа всеки път, когато застане пред камерите. Каква е тайната на актрисата? Меган Фокс често експериментира с всякакви прически – изправя косата си, прави меки вълнисти къдрици, вдига висок или нисък кок, прибира само част от косата си, но най-забележителната и блестяща секси визия постига с конската опашка!

Сега ще Ви предложим двете смайващи визии на Меган Фокс с опашка, които сразиха всички и превърнаха актрисата в най-желаната жена!

Меган Фокс с права опашка

Меган Фокс с права опашка

Меган Фокс с начупена опашка

Меган Фокс с начупена опашка

В ляво виждаме очарователната Меган Фокс с високо вдигната конска опашка, изправена, стилна и елегантна. Опашката е семпла, но в същото време придава доста женственост на актрисата. На дясната снимка се разкрива една съвсем друга визия на Меган – косата е във висока опашка, начупена, като придава по-небрежна и по-романтична визия, а съчетана с червения тоалет – изглежда неотразима и секси!

Ако искате и Вие да сте привлекателна и секси като невероятната Меган Фокс, но нямате дълга, гъста и обемна коса,то горещо Ви препоръчваме да се сдобиете с невероятния аксесоар – опашка за коса, на достъпна за всеки цена! С опашката за коса може да експериментирате и да смените различни визии докато не намерите вашата! Но каквото и да пробвате, знайте, че с опашката за коса няма да сбъркате – ще сте елегантна и стилна, но в същото време гореща и секси. Как Ви звучи, а?

Leave a Reply