ОПАШКАТА НА ОЛИВИЯ УАЙЛД

Дългата, гъстата и обемната коса винаги е била на мода и за в бъдеще нещата няма да се променят. При такава коса винаги ще може да експериментирате и да изпробвате много и разнообразни прически, за да откриете най-подходящата за Вас! Но има една прическа, която подхожда на всички представителки на нежния пол, която е стилна и елегантна, която е модерна и класна – опашката, независимо дали е високо и стегнато или ниско и хлабаво вързана.  

Но, ако все пак косата Ви е къса и природата не ви е дарила с дълга, гъста и обемна грива – няма проблем! Опашка за коса е най-доброто решение! Винаги може да се сдобиете с естествена опашка за коса, за да достигнете желаната дължина. Тя е съвсем като истинската Ви коса и хубавото е, че може да я изправяте, къдрите или боядисвате, изобщо каквото Ви хрумне!

Опашката на Оливия Уайлд

Опашката на Оливия Уайлд

Съвършената опашка на Оливия

Съвършената опашка на Оливия

Освен всичко, ако си вземете опашка за коса, ще сте модерна и секси като американската актриса Оливия Уайлд. Нейната прическа – високо вдигната опашка, съчетава и ангелското и дяволското излъчване в едно. Актрисата е стилна и елегантна, но в същото време – гореща и закачлива. Опашката придава завършен вид на цялостната визия на Оливия и американката изглежда просто зашеметяващо!

Ако и Вие искате да се докоснете до блясъка и съвършенството на звездите, да имате опашка като на Оливия Уайлд, то определено трябва да изпробвате опашката за коса от естествен косъм, за да разтопите мъжките сърца и да заблестите с пълна сила!

Leave a Reply