ОПАШКАТА НА МАЙЛИ САЙРЪС

Много хора си имат идоли сред звездите и се опитват да им подражават постоянно. Но, за да се превърне някой в наш любимец, не може да съдим за него само от начина, по който изглежда на сцената или някое светско събитие. Трябва да го видим и в реалността, в неговото ежедневие – как се облича и с каква прическа ходи. Косата е нашата запазена марка и тя ни представя пред другите – по добър или лош начин – зависи от нашата прическа.

До този извод стига и филмовата звезда Майли Сайръс – една от любимките на тинейджърите, позната от филма “Хана Монтана”. Както на сцената, така и в ежедневието младата звезда обича да експериментира, но залага най-вече на опашката за коса.

Майли Сайръс  с опашка на улицата

Майли Сайръс с опашка на улицата

Едно, защото е най-бързата и най-лесната прическа за направа и друго, защото опашката за коса дори и леко небрежна придава зашеметяващ вид! Папараците са уловили Майли, в момент който не е очаквала, но въпреки всичко актрисата очарова със своя избор на прическа – висока конска опашка, леко начупена в краищата, като е пуснала няколко кичура от косата си да се веят свободно. С опашката за коса известната Сайръс е просто неотразима и няма грешка! Ако и Вие искате да сте перфектна не само по официални поводи и събития, но и в ежедневието, с естествената опашка за коса мечтите Ви ще станат реалност! Пробвайте и няма да сгрешите!

Leave a Reply