ОПАШКАТА НА БЪЛГАРСКАТА СЦЕНА ПРЕЗ ЛЯТО 2011

През лято 2011 опашката за коса просто беше издигната на пиедестал! Като една от топ прическата в Холивуд, опашката за коса естествено достигна и направо заля българската звездна сцена. От музикалната сцена до поп фолк клиповете опашката за коса беше господстващ аксесоар и предпочитана прическа от всяка звезда, която е в крак със световните модни тенденции.
Забелязахме вече опашката на Мария в най-новия й клип, поп певицата Мария Илиева и уникалното съчетание между високо вдигната опашка и екстравагантната й червена рокля. Сега ще Ви представим опашката за коса и едно от турнетата през лято 2011.
ОПАШКА ЗА КОСА ЗА 50ЛВ! 60 СМ ДЪЛЖИНА , 175 ГРАМА ! ОБАДЕТЕ СЕ НА 0876 077 074 ВЕДНАГА И ПОРЪЧАЙТЕ!
20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Опашката на Емануела

Опашката на Емануела

Опашката за коса - хит през 2011

Опашката за коса - хит през 2011


Емануела, една от най-ексцентричните поп фолк певици в момента се спря именно на високо вдигната опашка за една от визиите си. И тук продължаваме с нейната колежка Ивена, която също се доверява на опашката за коса. Можете да забележите колко различно обаче стои опашката за коса и на двете певица. Опашката за коса носи много различно излъчване в зависимост от цялостния външен вид, но винаги много стил и много сексапил. На концерта с високо вдигната опашка се появи и поп певицата Йоанна, която предпочете да не се възползва от услугите на изкуствените опашки за коса и да разчита само на своите коси за оформянето на прическата си.
Опашката на лято 2011

Опашката на лято 2011

Опашката - тотален хит за лято 2011

Опашката - тотален хит за лято 2011


Не само чуждестранните звезди, а и родните преоткриха красотата на опашката като прическа и на опашката за коса като една от най-големите хитрости за дълга и гъста опашка. И ето че през лято 2011 опашката за коса се оказа не само една от най-практичните прически, а и от най-предпочитаните!

Leave a Reply