ОПАШКА ЗА ВСЕКИ ДЕН – ПОРША ДЕ РОСИ

Опашката e една от най-предпочитаните ежедневни прически за всички времена поради простия факт, че се приготвя изключително лесно и не са необходими каквито и да са професионални умения. Без много усилия и само за няколко минути можете да се сдобиете с опашка, която е сред най-практичните ежедневни прически. Не само ние, а и звездите се нуждаят от малко помощ, за да изглеждат винаги зашеметяващо. И тъй като една красива опашка е не само идеално загладена и захваната, а и дълга и гъста. Нашата опашка за коса е решението на проблема Ви. Опашката за коса, която предлагаме, съчетава идеална дължина и перфектна гъстота за една неповторима визия.
ОПАШКА ЗА КОСА ЗА 50ЛВ! 60 СМ ДЪЛЖИНА , 175 ГРАМА ! ОБАДЕТЕ СЕ НА 0876 077 074 ВЕДНАГА И ПОРЪЧАЙТЕ!
20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!
И поредното ни предложение от света на Холивуд е актрисата Порша де Роси, която е предпочела опашката като прическа за неофициални събитие.

Опашката на Порша де Роси

Опашката на Порша де Роси


Опашката й помага за точно този леко небрежен и същевременно сексапилен и закачлив вид. Не забравяйте, че дори и във всекидневието си звездите не могат да си позволят да не са перфектни. Поставени постоянно под наблюдение – дрехи, прически, обувки, аксесоари – не могат да сгрешат. Ето защо и актрисата е предпочела идеална и практична прическа – опашка! Изпробвайте и Вие!

Leave a Reply