ОПАШКА НА КАРМЕН ЕЛЕКТРА – ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЕКСИ

И пак се връщаме назад към опашката за коса в Холивуд! Поредният ни пример за красива актриса доверила се на опашката за коса! Опашката за коса за пореден път доказва, че е сред топ аксесоарите за коса тази година. Звезди от ранга на актрисата предпочитат да се доверяват на опашките за коса за всякакъв вид официални случаи.
А Кармен Електра изглежда зашеметяващо с прилежно загладена назад опашка! Как мислите? С опашка за коса, тениска и сако – актрисата се появява на участие в известно американско предаване. Изключително семпла и същевременно секси комбинация! Опашката за коса навлиза с пълна пара навсякъде из звездните среди. Тъй като колкото и красиви да изглеждат косите на звездите повечето са удължени, актрисите се нуждаят задължително от малки трикове като опашката за коса, за да изглеждат дори и на опашка перфектно.
ОПАШКА ЗА КОСА ЗА 50ЛВ! 60 СМ ДЪЛЖИНА , 175 ГРАМА ! ОБАДЕТЕ СЕ НА 0876 077 074 ВЕДНАГА И ПОРЪЧАЙТЕ!
20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!
Опашката, ако си спомняте се предпочиташе като прическа и доста често в сериала “Спасители на плажа”, където изгря актрисата. Кармен Електра ще остане в сърцата на много мъже именно с тази роля – червения бански, високо вдигнатата конска опашка и червения буй. Няма да я забравите никога, нали момчета?

Опашката на Кармен Електра

Опашката на Кармен Електра

Leave a Reply