Archive for August 2012

ОПАШКАТА НА СЕЛЕНА ГОМЕЗ

Една от най-модерните, най-предпочитаните и най-женствените прически, е тази на опашка. И през 2012 г. опашката се превърна в тотален хит след стари и млади. Колкото по-дълга е Вашата опашка, толкова по-привлекателни и по-секси ще изглеждате и ще се чувствате. Ако обаче природата не Ви е дарила с дълга, гъста и обемна коса, винаги може да се сдобиете със страхотния аксесоар за коса – опашка за коса и бързо, без да чакате, Вашето съкровище ще засияе и Вие ще се превърнете в център на вниманието и всички погледи ще се спират върху Вас!

Опашката на Селена Гомез

Опашката на Селена Гомез

До този извод е стигнала и певицата и актрисата Селена Гомез. Сладураната обича да е различна и да разнообразява с всякакви прически – права спусната коса, къдрава свободно падаща, с цветен кичур, с различни аксесоари като – диадема, лента, дори пера, изобщо каквото Ви хрумне, но най-предпочитаната, най-лесната и най-удобната прическа за Гомез е опашката. С помощтта на опашката Селена бързо засиява и разкривайки врата и раменете си – едни от най-женствените извивки на жената, тя моментално се превръща в истинска изкусителка и съблазнителка!

Опашката, на която се е спряла Селена за музикалните награди на МТВ, е ниско вързана, странична, като Гомез я е прехвърлила през едното рамо, за да придаде още по-голяма женственост и допълнителен сексапил на външността си. Краищата на опашката са начупени, като по този начин певицата придава по-закачлив, по-секси и едновременно с това по-романтичен вид. Роклята, на която се е спряла, само завършва перфектната визия на изпълнителката. Пишем и отличен 6 за облекло и прическа!

Дами, ако и Вие искате да сте като сладураната Селена Гомез, с невероятна прическа, нежно излъчване и да светите от щастие, с опашката като прическа и опашката като аксесоар, ще може да направите мечтите си реалност. Определено ще сте не само модерна, но и неустоимо секси!