Archive for June 2012

ОПАШКАТА НА АДРИАНА ЛИМА

Сигурно доста дами от Вас си мечтаят за перфектните тела и блестящите дълги коси на фотомоделките. Но моделите полагат безброй грижи за цялостната си визия, за да изглеждат зашеметяващо не само на модния подиум, но и в ежедневието, докато се разхождат в парка например. Хубавото лице е ключово за тази професия, но гъстата, обемна и дълга коса е тайното оръжие на манекенките, за да са толкова желани и харесвани.

Но не всяка дама има перфектната коса – дълга, гъста, обемна, гладка. За тези представителки от нежния пол, които нямат “съкровището”, което искат, могат лесно да се сдобият с невероятния аксесоар – опашка за коса и да си върнат самочувствието безпроблемно, като се почувстват по-женствени и по-секси като Адриана Лима!

Невероятната опашка на Адриана Лима

Невероятната опашка на Адриана Лима

Не случайно тя е зашеметяващ супермодел, известна най-вече като един от ангелите на Victoria’s Secret. Затова бихме искали да обърнем специално внимание на начина, по който изглежда и да й кажем едно голямо “БРАВО!”. Винаги актуална, винаги модерна, винаги уникална – това е Адриана Лима! Супермоделката е в крак с модните тенденции, както при облеклото, така и в прическите. Опашката за коса, която си е поставила Адриана е тотален хит и през този сезон. Косата на моделката е дълга, гъста и обемна – какво може да желае повече! Затова, мили дами, ако искате и Вие да сте като Лима – модерна, секси и неустоима, може да изпробвате опашките за коса, за да видите колко гореща визия може да придобиете само за няколко минутки, а резултатите ще са смайващи!

ФРАПИРАЩИ ПРИМЕРИ ЗА ОПАШКА ЗА КОСА

Модните тенденции в прическите и през тази година ще се запазят. Най-модерни и най-предпочитани ще бъдат дългите и високо вързани опашки. Разбира се, ако съдбата не е била благосклонна с Вас, винаги може да се сдобиете с невероятния аксесоар – опашка за коса, като по този начин ще достигнете желаната дължина, гъстота и обем на вашето “съкровище”.

Досега, повечето статии за опашките, на които най-вероятно сте попадали, са примери, как ще можете да се сдобиете с опашка за коса и как най-много ще Ви отива! Но не е лошо да погледнем и от другата страна на нещата – какво и как НЕ бива да ходим по улиците, за да знаем по какъв начин на избегнем подигравките, когато решим да експериментираме, за да сме различни!

Кейти Пери с ужасяваща опашка за коса

Кейти Пери с ужасяваща опашка за коса

Известната певица Кейти Пери чудесно се е справила с това, което в никакъв случай не Ви го препоръчваме. Визията, която певицата е постигнала, може да е подходяща в шоубизнеса, но не и ежедневието на обикновения човек. Когато слагате опашка за коса и прическата Ви изглежда зашеметяваща, то не е нужно да убивате цялата красота и да разваляте всичко, като боядисвате косата си в ярко-синьо с лилави кичури. А що за безвкусица е да комбинирате това “бедствено положение”, наречено коса, с електриково-зелени дрехи? Просто кошмарно!

Ако обичате да експериментирате, то не развихряйте чак толкова въображението си! По-добре първо попитайте някой близък или приятел, да даде мнение за начина, по който изглеждате, а чак след това гордо излезте и се покажете пред света! Защото едва ли искате да грабнете приза “червена малинка”!

МЕГАН ФОКС С НЕВЕРОЯТНА ОПАШКА

Ако има някоя актриса, на която трябва да подражаваме, това е Холивудската звезда Меган Фокс! Тя кара мъжките сърца да бият с ускорен пулс, а жените – да й завиждат. Как го прави ли? Тя е женствена, елегантна, винаги добре облечена и с невероятна прическа всеки път, когато застане пред камерите. Каква е тайната на актрисата? Меган Фокс често експериментира с всякакви прически – изправя косата си, прави меки вълнисти къдрици, вдига висок или нисък кок, прибира само част от косата си, но най-забележителната и блестяща секси визия постига с конската опашка!

Сега ще Ви предложим двете смайващи визии на Меган Фокс с опашка, които сразиха всички и превърнаха актрисата в най-желаната жена!

Меган Фокс с права опашка

Меган Фокс с права опашка

Меган Фокс с начупена опашка

Меган Фокс с начупена опашка

В ляво виждаме очарователната Меган Фокс с високо вдигната конска опашка, изправена, стилна и елегантна. Опашката е семпла, но в същото време придава доста женственост на актрисата. На дясната снимка се разкрива една съвсем друга визия на Меган – косата е във висока опашка, начупена, като придава по-небрежна и по-романтична визия, а съчетана с червения тоалет – изглежда неотразима и секси!

Ако искате и Вие да сте привлекателна и секси като невероятната Меган Фокс, но нямате дълга, гъста и обемна коса,то горещо Ви препоръчваме да се сдобиете с невероятния аксесоар – опашка за коса, на достъпна за всеки цена! С опашката за коса може да експериментирате и да смените различни визии докато не намерите вашата! Но каквото и да пробвате, знайте, че с опашката за коса няма да сбъркате – ще сте елегантна и стилна, но в същото време гореща и секси. Как Ви звучи, а?

ОПАШКАТА НА ОЛИВИЯ УАЙЛД

Дългата, гъстата и обемната коса винаги е била на мода и за в бъдеще нещата няма да се променят. При такава коса винаги ще може да експериментирате и да изпробвате много и разнообразни прически, за да откриете най-подходящата за Вас! Но има една прическа, която подхожда на всички представителки на нежния пол, която е стилна и елегантна, която е модерна и класна – опашката, независимо дали е високо и стегнато или ниско и хлабаво вързана.  

Но, ако все пак косата Ви е къса и природата не ви е дарила с дълга, гъста и обемна грива – няма проблем! Опашка за коса е най-доброто решение! Винаги може да се сдобиете с естествена опашка за коса, за да достигнете желаната дължина. Тя е съвсем като истинската Ви коса и хубавото е, че може да я изправяте, къдрите или боядисвате, изобщо каквото Ви хрумне!

Опашката на Оливия Уайлд

Опашката на Оливия Уайлд

Съвършената опашка на Оливия

Съвършената опашка на Оливия

Освен всичко, ако си вземете опашка за коса, ще сте модерна и секси като американската актриса Оливия Уайлд. Нейната прическа – високо вдигната опашка, съчетава и ангелското и дяволското излъчване в едно. Актрисата е стилна и елегантна, но в същото време – гореща и закачлива. Опашката придава завършен вид на цялостната визия на Оливия и американката изглежда просто зашеметяващо!

Ако и Вие искате да се докоснете до блясъка и съвършенството на звездите, да имате опашка като на Оливия Уайлд, то определено трябва да изпробвате опашката за коса от естествен косъм, за да разтопите мъжките сърца и да заблестите с пълна сила!

ОПАШКАТА НА МАЙЛИ САЙРЪС

Много хора си имат идоли сред звездите и се опитват да им подражават постоянно. Но, за да се превърне някой в наш любимец, не може да съдим за него само от начина, по който изглежда на сцената или някое светско събитие. Трябва да го видим и в реалността, в неговото ежедневие – как се облича и с каква прическа ходи. Косата е нашата запазена марка и тя ни представя пред другите – по добър или лош начин – зависи от нашата прическа.

До този извод стига и филмовата звезда Майли Сайръс – една от любимките на тинейджърите, позната от филма “Хана Монтана”. Както на сцената, така и в ежедневието младата звезда обича да експериментира, но залага най-вече на опашката за коса.

Майли Сайръс  с опашка на улицата

Майли Сайръс с опашка на улицата

Едно, защото е най-бързата и най-лесната прическа за направа и друго, защото опашката за коса дори и леко небрежна придава зашеметяващ вид! Папараците са уловили Майли, в момент който не е очаквала, но въпреки всичко актрисата очарова със своя избор на прическа – висока конска опашка, леко начупена в краищата, като е пуснала няколко кичура от косата си да се веят свободно. С опашката за коса известната Сайръс е просто неотразима и няма грешка! Ако и Вие искате да сте перфектна не само по официални поводи и събития, но и в ежедневието, с естествената опашка за коса мечтите Ви ще станат реалност! Пробвайте и няма да сгрешите!

ОПАШКАТА НА МИЛА КУНИС

Една от най-стилните и най-красивите прически e опашката. Затова и известните личности са страстни почитатели на прическата опашка, следователно и на опашките за коса като аксесоар. Небезизвестната американска актриса Мила Кунис демонстрира своя чар и усмивка съчетани с идеалната визия – блестяща рокля и закачлива опашка.

Опашката на Мила Кунис

Опашката на Мила Кунис

Както знаем конската опашка си остава класика в жанра сред опашките, защото върши работа както за светските събития, така и за разходка в парка, например. Затова и Кунис е в крак с модните тенденции с високо вързана конска опашка, която е начупена в края, за да й придаде по-закачлив и по-младежки вид. Опашката разкрива цялото лице на актрисата, като показва нежните й черти. Браво Мила – страхотен избор!
Ако и Вие искате да сте бляскава, закачлива и да привличате вниманието както Мила Кунис, защо просто не експериментирате и не си напарвите тази страхотна прическа с високо вързана опашка и начупени долни крайща, за да сте неотразима и секси! Какво още чакате, дами ?