Archive for January 2012

ОПАШКАТА ЗА КОСА НА МАРАЯ КЕРИ

Опашката за коса на Марая Кери е наистина впечатляваща! Нали? Красотата на опашката на певицата определено се дължина на факта, че опашката й за коса е направена от естествена коса.
Доста гъста и учудващо не много дълга, опашката придава на Марая Кери доста младежко излъчване. Излязла просто на разходка певицата въпреки всичко демонстрира, че е в крак с модните тенденции избирайки именно опашката за прическа. А естествено за да е с напълно перфектна опашка, се е и доверила на тайното оръжие – опашката за коса!
ОПАШКА ЗА КОСА ЗА 50ЛВ! 60 СМ ДЪЛЖИНА , 175 ГРАМА ! ОБАДЕТЕ СЕ НА 0876 077 074 ВЕДНАГА И ПОРЪЧАЙТЕ!
20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Опашката за коса на Марая Кери

Опашката за коса на Марая Кери


Ако абсолютно същата визия като на певицата се нуждаете от естествена опашка за коса! Затова сме насреща и ние – очаквайте много скоро и опашка за коса от естествена коса. Качеството си има цена обаче, затова ако решите, че нямате нужда от толкова скъп аксесоар можете да се възползвате от опашките ни за коса от високо качество синтетика! Добро качество на ниска цена! Но всяка дама има нужда от опашка за коса, а ние предлагаме най-голямото разнообразие!

ОПАШКАТА НА РИЙЗ УИДЪРСПУН

Опашката като прическа и опашката за коса наистина бяха тотален хит през 2011. Поредният пример за че опашката наистина стигна върха, е фактът, че актрисата Рийз Уидърспун избра именно опашката за Оскарите през 2011.
Поредното доказателство за властването на опашката и опашката за коса през 2011 бе именно този момент!
Видът опашка, който актрисата избра за червния килим, бе в ретро стил 60те години.
ОПАШКА ЗА КОСА ЗА 50ЛВ! 60 СМ ДЪЛЖИНА , 175 ГРАМА ! ОБАДЕТЕ СЕ НА 0876 077 074 ВЕДНАГА И ПОРЪЧАЙТЕ!
20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Опашка за коса

Опашката на Рийз Уидърспун


За да оформите същатата опашка като на Рийз Уидърспун първо направете обем отпред, след която вържете много високо косата си на опашка и леко извийте краищата и навън. Тази опашка е най-подходяща за коса със средна дължина.
Изглежда наистина красиво опашката на Рийз Уидърспун, нали? Особено когато е на червения килим.
Възползвайте се от нашите опашки за коса и бъдете също толкова неотразима.