Archive for October 2011

ОПАШКАТА НА ФЪРГИ

Опашката за коса – красив и много модерен в момента аксесоар. Опашката за коса напълно се наложи сред нашите поп и фолк звезди, но не забравяйте, че откъде всъщност ни заля този тотален хит сред прическите. Опашката за коса бе предпочитана от много от холидувските звезди. Представихме Ви вече най-големият фен на опашката за коса – Ким Кардашиян, последвана от Кристина Агилера и Джоли! Не си помисляйте обаче дори за миг, че сме забравили Фърги и нейната конска опашка! Опашката за коса на Фърги от естествен косъм направо ни зашеметява. Конската й опашка успя да зашемети и всички гости, и фотографи, и фенове на едно от най-грандиозните музикални събития за 2011. Красива и грациозна – опашката й за коса просто ни оставя без дъх.
ОПАШКА ЗА КОСА ЗА 50ЛВ! 60 СМ ДЪЛЖИНА , 175 ГРАМА ! ОБАДЕТЕ СЕ НА 0876 077 074 ВЕДНАГА И ПОРЪЧАЙТЕ!
20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Опашката за коса на Фърги

Опашката за коса на Фърги


За да сте толкова неотразима като Фърги – възползвайте се от нашите опашки за коса! Многократно по-достъпни от опашките за коса от естествен косъм!

ВИСОКА КОНСКА ОПАШКА

Отново опашка! Висока конска опашка е едно от най-новите предложения на списанието Jolie за Германия. Опашката в момента е навсякъде! И защо ли? Опашката изглежда изключително шик, сексапилно и същевременно много подчертава най-женствените ни черти. Модните тенденции за есен/зима 2011/2012 и по-конкретно опашката във всичките си разновидности започва да завладява не само подиумите. Във всяко женско списание задължително има поне една статия за опашките – конска опашка, опашка на една страна или опашка, сплетена на плитка. Всички разновидности на опашката точно този сезон ще са тотален хит!
ОПАШКА ЗА КОСА ЗА 50ЛВ! 60 СМ ДЪЛЖИНА , 175 ГРАМА ! ОБАДЕТЕ СЕ НА 0876 077 074 ВЕДНАГА И ПОРЪЧАЙТЕ!
20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Висока конска опашка от Jolie.de

Висока конска опашка от Jolie.de


Това е причината и опашката за коса да набира все по-голяма популярност. Когато чуем удължения за коса – вече не се сещаме само за треси от естествена коса – на пазара в момента разнообразието при аксесоарите за коса е огромно. От бретони до опашки за коса – вече можете да се преобразите тотално само за няколко минути!
И за да бъдете в крак с модните тенденции сдобийте се и Вие с опашка за коса! Нашата опашка за коса!